Udruga za očuvanje tradicijske kulturne baštine Kučana i Zbelave "Hajdina"

Čestitka

Dragi udrugari!

Za nama je prva puna godina djelovanja i gotovo dvije godine od osnutka Udruge „Hajdina“.

Uz to što izvanredno dobro i svrsishodno ostvarujemo ciljeve zbog kojih je Udruga osnovana, zajedništvom i uvažavanjem različitih osobnosti unutar našeg malog kolektiva ostvarujemo kvalitetu međuljudskih odnosa kakvi bi, u širim okvirima, mogli biti model za sretnije i pravednije društvo.

Ponosna na svakoga od nas i s uvjerenjem da svatko od nas svojom kreativnošću i pozitivnom energijom čini bitan element u malom djeliću svemira koji smo zajednički stvorili, želim vam svako dobro u 2014. godini.

Za kraj ću doslovce prepisati poruku koju je meni napisala naša draga članica Božena Berger. Želim vam prenijeti tu prelijepu čestitku, jer mislim da je vjerodostojna za svaku živu kreativnu dušu:

„Želim ti da se u Novoj svaki dan podsjetiš na vlastite sposobnosti i na pozitivno stanje uma i ponavljanje da od svojega života možeš napraviti nešto uistinu dobro!“

Neka ovo bude poruka za Vas, za Tebe dragi udrugaru/udrugarko.

„Hajdina“ je tek djelić polja na kojemu možemo stvarati. Kao i u vremenima do sada, kročimo kroz 2014. godinu  uvijek pozitivni i bez prosuđivanja ikoga.

Veselim se svakoj novoj udrugarskoj akciji i svima koje ću pritom sresti.

Živjeli i sretna Nova!

Varaždin, 3.siječnja 2014.
                                                                                                 Vaša predsjednica!
                                 
 

Perica Levatić

Prezimec (Siječanj) 2014